Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Thumbnailinstellingen

Indien het vakje "Thumbnail" aangevinkt staat wordt de afbeelding op de website weergegeven in thumbnailformaat. Deze afmetingen zijn standaard ingesteld op een bepaald formaat (zie: instellen standaard instellingen). Per afbeelding kunnen de afmeting van de thumbnail ook handmatig worden aangepast. Pas hiervoor de breedte en/of de hoogte handmatig aan door het aantal pixels in te toetsen bij "Afbeeldingen".

Zodra u een afbeelding gaat invoegen krijgt u het scherm afbeeldingen invoegen te zien.

Indien u een afbeelding heeft geselecteerd krijgt u bij "Afmetingen" de afmetingen te zien van de orginele afbeelding (in dit geval 396 bij 86 pixels).

Door het aanvinken van Hoogte/Breedte verhouding behouden zal voor elke wijziging in het formaat van de afbeelding de verhouding van de hoogte en breedte van de afbeelding gelijk blijven.

De vakjes voor de breedte en hoogte van de Thumbnail zijn inactief omdat de thumbnailfunctionaliteit niet is ingesteld.

Indien u de afbeelding op uw webpagina wilt weergeven als thumbnail vinkt u het vakje voor "Thumbnail" aan. Een aantal waarden in het scherm zullen dan wijzigen:

Scherm thumbnail aanpassen

Bij "Afmetingen" staat nu de afmeting die de afbeelding op de webpagina heeft (de vooraf ingestelde afmetingen van de Thumbnail, zie: instellen standaard instellingen, in dit geval 150 bij 33 pixels). De afmetingen t.o.v. het orgineel zijn aangepast en geven de verhouding weer met de orginele afmetingen.

Bij "Thumbnail" staan de hoogte en de breedte van de afbeelding in de popup die je krijgt door het aanklikken van de thumbnailafbeelding op de webpagina (in dit geval 396 bij 86 pixels). Standaard is deze grootte de maximale grootte die is ingesteld voor de popup of, indien kleiner het orginele formaat van de afbeelding.