Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Organiseren van uw afbeeldingen in Siteworks

Hoewel u er voor kunt kiezen om alle afbeeldingen die u gaat uploaden in de standaard map "Images" te laten plaatsen kunt u er ook voor kiezen om uw afbeeldingen te organiseren. Hiervoor kunt u zelf afbeeldingsmappen aanmaken in de afbeeldingenbibliotheek. 

Afbeeldingsmap aanmaken

Indien u veel gebruikt maakt van afbeeldingen (bijvoorbeeld ter illustratie van artikelen in een webshop), kunt u mappen aanmaken om de afbeeldingen te groeperen. Dit gaat als volgt:

  • Kies in het hoofd menu voor de knop 'Toevoegen' 
  • Kies de optie 'Map' 
  • Vul bij 'Weergave naam in menu' de naam in die u aan de map wilt geven. De verkorte naam voor de URL kunt u gewoon ongewijzigd laten.

Afbeeldingen verplaatsen naar mappen

Indien u een afbeelding wilt verplaatsen naar een andere map, kunt u de te verplaatsen afbeelding aanklikken met de linkermuisknop (de regel met de afbeelding kleurt helder blauw). Houd hierbij de linkermuisknop ingedrukt en versleep de afbeelding naar de gewenste map. Zodra u de muisknop loslaat wordt de afbeelding verplaatst.

Verplaatsingen hebben geen effect op de afbeeldingen die reeds in uw website worden gebruikt. U kunt dus gewoon de afbeeldingen verplaatsen terwijl deze gewoon zichtbaar blijven.