Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Een afbeelding plaatsen

Een afbeelding plaatsen of toevoegen houdt in dat u een afbeelding gaat weergeven op een pagina van uw website.

U kunt op 3 manieren een afbeelding toevoegen

Bij de laatste optie is het toevoegen van meerdere afbeeldingen tegelijk ook mogelijk.

In alle gevallen dient u rekening te houden met de rechten van de afbeelding. Gebruik een afbeelding alleen als u toestemming heeft van de eigenaar van deze afbeelding.

OUDE TEKST

Klik op het icoon ‘Afbeelding invoegen’ uit de iconenbalk. Vervolgens verschijnt een pop-up. Klik op ‘Selecteren’ om naar je afbeeldingenmap te gaan. Hier selecteer je de afbeelding die je wilt gebruiken.

Controleer altijd of de afbeelding de juiste afmeting heeft in het tabblad 'Afmetingen'. We gebruiken voor de afbeeldingen die we in de tekstpagina's gebruiken een vaste afmeting van 155 x 155 pixels. Mocht je een afbeelding niet op dit juiste formaat hebben of krijgen, stuur deze dan ajb naar ons. Wij zullen deze dan voor je aanpassen.

In het tabblad ‘Algemeen’ kan je nog wat details opgeven voor de betreffende afbeelding.

Bij ‘Tekst’ kan je tekst ingeven die in een balkje verschijnt als je met je muis over de afbeelding beweegt (= mouseover).
Bij ‘Uitlijning’ moet je opgeven welke positie de afbeelding moet innemen op de site. Selecteer ‘left’ als je wilt dat de foto links uitlijnt t.o.v. de tekst en ‘right’ als je wilt dat de foto rechts uitlijnt t.o.v. de tekst.