U bevindt zich hier : HelpHandleiding

Siteworks CMS online handleiding

Online CMS HandleidingDit hoofdstuk is een naslagwerk voor Siteworks Content Management Systeem. Hier worden alle functionaliteiten, knoppen en schermpjes beschreven. Aan de linkerzijde vind je het complete overzicht.

Oranje gekleurde woorden of zinsdelen zijn links naar een andere pagina met specifieke uitleg. Als u de muis over zo'n oranje begrip beweegt dan ziet u een handje met een wijzende vinger verschijnen. Door op dat moment met de linkermuisknop te klikken opent zich de gelinkte pagina. U kunt terugkeren naar de pagina van waaraf u de link gevolgd heeft door terugknop (pijl naar links) van uw browser te gebruiken.

Indien u een link eenmaal heeft bezocht kleurt deze grijs. Op die manier heeft u snel een overzicht van de reeds bezochte pagina's en voorkomt u onnodig heen en weer klikken.

U vindt ook woorden die onderstreept zijn met een stippellijn. Als u de muis over zo'n woord beweegt dan ziet u een vraagteken verschijnen. Door op dat moment te klikken met de linkermuisknop opent zich een apart schermpje met extra toelichting. Dit schermpje kunt u weer sluiten door met de linkermuisknop op "sluiten" te klikken.