Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

U bevindt zich hier : HelpHandleidingKlantbeheer

Login en klantbeheer

Met de functionaliteiten voor de "Login Pagina", "Logout Pagina" en "Klantprofiel" kunnen binnen de Klantbeheer module van Siteworks vrijwel alle teksten, meldingen en procedures (zoals het automatisch verder gaan naar een bepaalde pagina) overzichtelijk worden ingericht.

In dit gedeelte van de Siteworks handleiding leest u hoe u stap voor stap deze functionaliteiten kunt instelen voor uw webshop. Klik de onderstaande icoontjes voor de uitgebreide uitleg:

 

Inloggen:

Standaard verloopt de inloggen op een website min of meer volgens een vaste procedure. Indien de website beschikt over de webshopmodule met de functie klantbeheer, verloopt de procedure als volgt:

  • Ergens op de pagina (ingesteld in het grafische ontwerp van uw pagina of opgenomen als menuitem) bevindt zich een loginpagina met de velden "login" en "wachtwoord".
  • De klant voert hier zijn loginnaam en wachtwoord in
  • Goede wachtwoord? Naar de redirectpagina, een vooraf ingestelde pagina zoals bijvoorbeeld de pagina met de persoonlijke gegevens van de klant of de catalogus met de voor die klant geldende prijzen 
  • Verkeerde wachtwoord? De bezoeker krijgt de mededeling dat het inloggen is mislukt, en wordt eventueel automatisch doorverwezen naar de procedure voor "wachtwoord vergeten"