Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Overzicht van uw afbeeldingen in Siteworks

Het overzicht van de beschikbare afbeeldingen in Siteworks wordt ook wel de afbeeldingenbibliotheek genoemd, hieronder ziet u een voorbeeld van een afbeeldingenbibliotheek (klik op de afbeelding voor een vergrote weergave van dit scherm):

Indien u vanuit het hoofdscherm "Afbeeldingen" kiest, komt u in deze afbeeldingenbibliotheek, waar u een overzicht ziet van de mappen met afbeeldingen die in Siteworks zijn opgeslagen. Standaard worden afbeeldingen opgeslagen in de map "Images". U kunt echter zelf uw afbeeldingen organiseren en nieuwe mappen aanmaken waar u afbeeldingen naar toe kunt verplaatsen of uploaden. Afbeeldingen die reeds zijn gebruikt binnen uw website kunt u gerust verplaatsen, de afbeeldingen blijven gewoon zichtbaar.

Indien u een afbeelding aanklikt vanuit de afbeeldingenbibliotheek, wordt het scherm met de vastgelegde eigenschappen van die afbeelding geopend.

Tijdens het invoegen van een afbeelding in de editor van Siteworks ziet u andere weergave van de afbeeldingenbibliotheek als u het icoontje met 3 stippen  aanklikt. U ziet dan links een overzicht van de mappen die zijn aangemaakt in uw afbeeldingen bibliotheek. Indien u een map selecteert (aanklikken met de linker muisknop), ziet u rechts een overzicht van de afbeeldingen in deze map. Wanneer u een afbeelding aanklikt ziet u onder het mappenoverzicht een voorbeeld van de geselecteerde afbeelding.

U kunt in dit scherm overigens ook uw afbeeldingen organiseren door de afbeelding naar de gewenste map te verplaatsen (aanklikken met de linkermuisknop en slepen naar de betreffende map).