Siteworks actueel

Kijk hoe anderen gebruik maken van Siteworks Web Content Management Systeem

U bevindt zich hier : Over onsActueelArchief 2009

Archief 2009

Braamhaar eerste Nederlandse arbiter met eigen website

Scheidsrechter Eric Braamhaar uit Enter heeft vandaag zijn eigen website gelanceerd. Een primeur voor de arbitrage in ons land, want Braamhaar is de eerste vaderlandse topscheidsrechter die met een eigen digitaal thuis voetbalminnend Nederland op onderscheidende wijze informeert.

SEO tips voor Siteworks websites

Zelf je website optimaliseren? In Siteworks gaat het makkelijker dan je denkt.

Hardworks sponsort IJsbaan Twente

Hardwork heeft zich opnieuw een jaar verbonden als sponsor aan de IJsbaan Twente. Op de binnenring van de ijshockeybaan is onze sponsoruiting te bewonderen.

Overzichtelijk en up-to-date: Jongbloed Fiscaal Juristen

Een helder en overzichtelijk uiterlijk, een betere leesbaarheid. Belangrijke update van de website van Jongbloed-fiscaaljuristen

Datatechnic Chiptuning geeft gas!

Datatechnic is weer helemaal up to date met een echte web 2.0 site.

ALSI Advanced Laser Separation International

ALSI heeft haar website aangepast aan de hoge technologische norm waaronder zijzelf hun apparatuur produceren.

Siteworks op je Mac?

Siteworks is een Windows programma. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om Windows programma's op je Mac te kunnen draaien.

De Uitspraak, aandacht voor afscheid

De Uitspraak verzorgt toepraken bij uitvaarten. De toespraak dient uniek te zijn.

Afscheid nemen van een dierbare of bekende is niet eenvoudig. Met de toespraak bij de herdenkingsbijeenkomst willen we een beeld geven van het leven van de overledene. Dit beeld moet heel herkenbaar zijn.

Finanzdesk Innovatief, snel en betrouwbaar

FinanzDesk Duitsland (FDD) is een financiële dienstverlener, die voor professionele hypotheekmakelaars en andere financiële producten van toonaangevende kredietverstrekkers beschikbaar maakt.

Schultinga, Opheikens & Kok - Een heldere kijk op cijfers

Schultinga Opheikens & Kok  Accountancy-Belastingadvies is een jonge organisatie, maar wel met ervaren medewerkers. Meer dan vijftig jaar ervaring bij één van de big-four accountants- en belastingkantoren is namelijk gebundeld bij de totstandkoming van hun nieuwe organisatie.

HTMLsend en de telecomwet

Wegens de nieuwe regels voor e-mailmarketing bieden we de gebruikers van HTMLsend extra functies.

Altijd de laatste browser

Regelmatig zien we in de statistieken dat er bezoekers voorbij komen met 'antieke' browsers. Jammer eigenlijk, want nieuwere browsers geven uw website vaak beter weer en ze zijn gebruiksvriendelijker.

Siteworks Lite: Een complete website voor een klein budget.

Nu online te bewonderen: Siteworks Lite. Een complete website voor een klein budget.

Let op! Nieuwe regels e-mail marketing

Vanaf 1 oktober 2009 geldt de nieuwe Telecomwet, met een aantal belangrijke wijzigingen voor e-mail campagnes.

HomeoVet Animal Care biedt u met de vernieuwde website betere producten, service en betaalveiligheid.

Homeovet biedt verzorgingsproducten van zeer hoge en werkzame kwaliteit aan voor gebruik bij huisdieren en paarden.

Aavas communiceert helder met de vernieuwde website.

Aavas is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend subsidie- en administratiekantoor met opdrachtgevers in heel Nederland.

LT-01 een nieuw Nederlands modemerk voor kids. Detaillisten bestellen online!

LT-01 is een nieuw Nederlands modemerk voor de kids.

100% klantgerichte kostenreductie in ICT, de oplossing van Effifact!

Efficiency en effectiviteit……een feit

Stones in Love nu online met pure, onvoorwaardelijke liefde

Stones in Love symboliseert met rozenkwarts hartjes het geschenk van pure en onvoorwaardelijke liefde.

Beschikbare Twentse huurwoningen overzichtelijk te vinden

Mijn huurwoning.com is de verhuurmakelaar in oost Nederland.

U zult op deze site geen uitgebreid assortiment aan woningen aantreffen. Die zijn er immers genoeg. De opdrachtgevers van Mijn huurwoning.com zijn verhuurders waarvoor wij actief op zoek gaan naar een passende huurder.

Software leverancier Technosoft online met vernieuwde website

Als softwareleverancier heeft www.technosoft.nl al een decennia ervaring. Eind jaren '70 leverde zij alleen aan ingenieursbureaus maar tegenwoordig hebben zij een veel groter klanten bestand.

Visschedijk Groep en DCW een strategische samenwerking

De strategische samenwerking tussen DCW en De Visschedijk Groep zorgt voor continuïteit in werkgelegenheid en biedt nieuwe marktkansen. De Visschedijk Groep en DCW hebben de basis gelegd voor een toekomstige strategische samenwerking. De afdelingen particulier groen, schoonmaak en catering van DCW gaan bij deze samenwerking over naar De Visschedijk Groep.

Vernieuwde website van Berndsen Schutten Roelofs officieel in de lucht.

De dienstverlening van www.berndsenschuttenroelofs.nl BSR accountants belastingadviseurs is gebaseerd op de onlosmakelijk met elkaar verbonden kernwaarden positief (mee)denken, kwaliteit en service. Diensten van BSR richten zich specifiek op het midden- en kleinbedrijf en de directeur-grootaandeelhouder.

Spoorwegen vrijwilligers site

Het doel van de site  www.vrijwilligenes.nl is om vrijwilligerswerk onder NS-ers te bevorderen.

Mitunsschon online

www.mitunsschon.de zijn financiele adviseurs. Ze hebben bewust voor de naam "mit uns schon" gekozen.

Wanneer anderen u geen passende oplossing kunnen of willen bieden, overtuigen zij door een ongecompliceerde en snelle functionering tot de consentratie van de kern: De financiële realisatie van uw woonwensen.

OVSoftware online

Met het gebruiksvriendelijk Contact Management Systeem van Siteworks is de meertalige site van OVSoftware online. OVSoftware biedt diensten voor Maatwerk software en Detachtering.

Chipbox online

Chipbox powersystems is de Nederlandse distributeur van een technisch hoogwaardige chipmodule die in Duitsland ontwikkeld en geproduceert wordt.

Van der Deen

Voor uw wooninrichting gaat u naar www.vanderdeen.com de wooninspirator in Hengelo.

OverOverijssel is online

Met het Siteworks Contact Management Systeem kan RTV Oost snel en eenvoudig hun website www.overoverijssel.nl beheren. Op deze site staat alles in het teken van de activiteiten van onze provincie.

PayPal en creditcard betaling in de webshop

Vanaf heden is de betaalfunctionaliteit van de Siteworks webshop uitgebreid. Webshops kunnen naast iDEAL nu ook voorzien worden van de mogelijkheid om met creditcard te kunnen betalen.

Zoekmachine vriendelijke tags

(Meta-)tags zijn trefwoorden die zoekmachines helpen uw site zo optimaal mogelijk te indexeren.

OVSoftware kiest voor Siteworks CMS software

Nu OVSoftware heeft gekozen voor de software van Siteworks kan het zich meer bezig gaan houden met het ontwikkelen van maatwerk software en applicatie integratie.

Le Thème online

Na eerdere lancering van de webshop www.jeugdmode.nl is nu ook de bedrijfswebsite van Le Thème online. Ook voor deze website is gekozen voor het Siteworks content management systeem.

Siteworks sponsort Stichting Samoeng

Stichting Samoeng is een initiatief van Wim Achterkamp. Siteworks draagt haar steun bij aan dit project.

Moccamaster online

Technivorm lanceer een gloednieuwe meertalige website www.moccamaster.nl met webshop functionaliteit voor verschillende landen.

Siteworks sponsort Wijkraad Zuid-Oost Enschede

Dankzij de sponsoring van de website door Siteworks kan de Wijkraad Zuid Oost Enschede zich nog beter richten op haar doelstellingen.

RTV Oost Reclame draait op eigen webserver

Vandaag is de eerste website van RTV Oost actief die draait op hun eigen webserver gelanceerd: www.rtvoostreclame.nl. De pagina wordt beheerd met het Siteworks Content Management Systeem.

Jeugdmode.nl webwinkel

Le Théme Jeugmode heeft voor haar internet verkoop gekozen op http://www.jeugdmode.nl/, de webshop die wordt beheerd door het Siteworks Content Management systeem.

Paardenshop webshop online

De webshop http://www.paardenshop.nl/ biedt haar klanten een breed aanbod van producten ten behoeve van de paardensport. Met het Siteworks Content Management Systeem kan de paardenshop haar artikelaanbod aantrekkelijker en uitgebreider presenteren. 

PI-Overijssel werkt!

Net als Siteworks voor steeds meer bedrijven een belangrijke leverancier is voor het beheer van de website, zo is PI Overijssel voor veel bedrijven een belangrijke leverancier van arbeidskrachten voor arbeidsintensieve producten.

Haus-Paris altijd up-to-date

Modecentrum Haus Paris in Düsseldorf maakt vanaf nu gebruik van het Siteworks CMS voor haar website. Deze meertalige website biedt bezoekers algemene, maar ook actuele informatie over haar huurders en diensten. Door de synchronisatie is de huurdersinformatie op de website altijd up-to-date.

Gilde-investors investeert in Siteworks

Gilde Investors houdt zich bezig met het verwerven, de verhuur en verkoop van onroerend goed. Op de meertalige website http://www.gilde-investors.de/ presenteert het bedrijf zichzelf en haar projecten.

Stealx beheert de website eenvoudig en snel

Met het Siteworks Content Management Systeem kan Stealx eenvoudig en snel haar webshop www.snelinkt.nl beheren. De mogelijkheid voor de klant om op verschillende wijzes te betalen maken deze webshop gebruikersvriendelijk en bovendien beschikt deze site over het keurmerk voor webshops.

Acura werkt digitaal

Acura maakt met haar website http://www.acura.nl/ gemakkelijk voor haar medewerkers, maar ook voor de bemiddelaars door gebruik te maken van het Siteworks Content Management Systeem. Acura Assuradeuren heeft met Siteworks een belangrijk Unique Selling Point naar de relaties, passend binnen het totaalpakket van deze dienstverlener.

Gillwell Ada's Hoeve altijd actief!

Gillwell Ada's Hoeve werkt niet alleen op haar terrein aan continue vernieuwing en verbetering, maar ook op de website: http://www.adashoeve.nl/. Door voor het beheer van de website te kiezen voor het Siteworks CMS, houden de medewerkers meer tijd over voor hun kerntaak: het onderhouden en beheren van dit mooie terrein van Scouting Nederland.

Terug