Siteworks actueel

Kijk hoe anderen gebruik maken van Siteworks Web Content Management Systeem

Siteworks sponsort Wijkraad Zuid-Oost Enschede

Dankzij de sponsoring van de website door Siteworks kan de Wijkraad Zuid Oost Enschede zich nog beter richten op haar doelstellingen:

Het bevorderen van de ontwikkeling van activiteiten gericht op verbetering op diverse aspecten binnen de Gemeente Enschede en specifiek van de buurten binnen haar werkgebied.

Op de website kunnen burgers informatie vinden over actuele ontwikkelingen en activiteiten binnen de wijk. Van evenementen zijn er online foto-albums en van vergaderingen zijn de agenda's en verslagen op de website te vinden.

Ook bevat de website verschillende contactmogelijkheden waardoor het voor de bewoners van het gebied van deze wijkraad gemakkelijk is om contact te leggen met de Wijkraad.

De wijkkrant kan online worden bekeken dankzij de mogelijkheid om eenvoudig downloads aan te maken in Siteworks. Ook dit helpt mee om de doelstellingen van de wijkraad te realiseren.

Lees hier meer over de Siteworks Basismodule en de aanvullende modules en de uitgebreide mogelijkheden om zelf uw website te kunnen onderhouden.

Wilt u meteen weten of de functionaliteiten van Siteworks ook u kunnen ondersteunen om eenvoudig online te communiceren met uw doelgroep, dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende demonstratie of advies.

Ervaar alvast de eenvoud van Siteworks op de Siteworks Demo Pagina!

19-03-2009
terug