Siteworks voor Reclamebureaus

Een ervaren partner bij webprojecten

Siteworks voor Reclamebureaus

Als reclamebureau denk je vaak niet aan technische beperkingen, je wilt immers op een effectieve manier de boodschap van je klant over de bühne krijgen. Ook op het internet.

Siteworks denkt gewoon met je mee! Met zo'n 15 jaar bureau-ervaring weten we waarom het gaat. We kunnen je adviseren en met je meedenken om voor je klant optimale (online) resultaten te bereiken.

Wat grafische mogelijkheden betreft kunnen we bij Siteworks heel veel. Dat betekent dus dat je qua ontwerp niet altijd concessies hoeft te doen!

Siteworks voor reclamestudio's en -bureaus

Grafische mogelijkheden

Bij Siteworks zit je niet vast aan vooraf geprogrammeerde sjablonen. De meest uiteenlopende ontwerpen zijn mogelijk in Siteworks Web Content Management Systeem.

Omdat de mogelijkheden van de nieuwe generatie browsers steeds dichter bij elkaar komt, kunnen we bijna platform onafhankelijk, verschillende technieken als slideshows, tabs, transparantie, fontvervanging en nog veel meer toepassen.

Wil je weten hoe een samenwerking met Siteworks er uit kan zien?
Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Support bij webdesign en techniek

De internet professionals van Siteworks kunnen je op verschillende vlakken ondersteunen. Zo hebben we ruime kennis en ervaring met webdesign en usability.

Deze kennis willen we graag met je delen. Als je Siteworks Web Content Management Systeem voor je klant wilt gaan inzetten, helpen we je graag! Het liefst al voorin het ontwerptraject, zodat we samen alle (on)mogelijkheden kunnen bekijken en je klant het beste resultaat kunnen bieden!

Wil je weten of onze ideeën over goede websites bij elkaar passen?
Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Eigen HTML?

Heb je zelf al webdesigners of -developers in huis? Dan is is het helemaal eenvoudig om Siteworks te gaan gebruiken voor je klanten!

Als je het ontwerp voor je klant zelf al in HTML kunt aanleveren, dan kan alles nog eenvoudiger worden. Met de juiste opbouw en codering van je HTML bestanden, kunnen deze bijna 1 op 1 in Siteworks CMS worden overgenomen. Je houdt dan zelf de complete controle en bespaart bij ons op de implementatiekosten.

Gewoon eens kijken of jullie HTML geschikt is voor Siteworks CMS?
Maak vrijblijvend een afspraak!

Partners en resellers

Als partner of reseller kun je Siteworks CMS nóg eenvoudiger inzetten bij je klanten.

Siteworks is altijd op zoek naar nieuwe partners en resellers die hun producten en diensten willen combineren met Siteworks Web Content Management Systeem..

Neem vrijblijvend contact op om te bekijken hoe Siteworks binnen jullie organisatie ingezet kan worden.