Siteworks voor het MKB

Gewoon een website zonder technische beperkingen

Siteworks voor slimme ondernemers

Als ondernemer wil je je concentreren op je core-business. Siteworks houdt de techniek buiten de deur en geeft je een krachtige business-tool.

Met Siteworks kies je voor een oplossing die zijn sporen verdient heeft: er draaien namelijk meer dan 250 websites op het Siteworks CMS. Daarmee hoef je dus niet na te denken over de bedrijfszekerheid.

Internet professionals werken dagelijks aan de ontwikkeling van Siteworks. De updates in de software worden automatisch aan iedere gebruiker toegekend: geen extra kosten, geen toestanden.

Siteworks in 4 stappen

Ben je bezig om een site te ontwikkelen? Bij Siteworks hanteren we 4 eenvoudige stappen:

Webdesign

Siteworks kan je helpen bij het ontwerp van je website. Onze ontwerpers kunnen passend bij je huisstijl, helemaal op maat een site voor je ontwerpen.

Het is ook mogelijk dat je zelf of via je reclamebureau een ontwerp aanlevert. Ook in dit voortraject kunnen we je adviseren op het gebied van webdesign, usability en user interface design.

In overleg stemmen we af hoe het ontwerp wordt omgezet naar werkende HTML pagina's

Ook als je totaal geen kennis hebt van Internet kunnen we je helpen de juiste beslissingen te nemen. Neem contact op voor meer informatie.

Implementatie  van het ontwerp

Het ontwerp wordt door ons omgezet in werkende HTML. In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om complete HTML pagina's aan te leveren. Hierover kunnen onze specialisten je meer vertellen.

De HTML pagina's worden geïmplementeerd in Siteworks, zodat ze via het CMS gevuld en onderhouden kunnen worden.

Wil je meer weten over de verschillende stappen in het traject?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Plaatsen van de content

Je kunt nu zelf de inhoud van je website gaan plaatsen in Siteworks CMS. Om toegang te krijgen tot het CMS ontvang je van ons inloggegevens.

Tekst en afbeeldingen kun je zelf helemaal voorbereiden en bijvoorbeeld in Siteworks "plakken" vanuit Microsoft Word. Bij grote websites kun je zelfs met meerdere mensen tegelijkertijd aan de website werken!

Wil je graag een website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Siteworks kan je verder helpen met ontwerp, implementatie, content, en effectief online gaan.

Lanceren van de website

Alles klaar? Lanceren dan maar! Als de site compleet gevuld is, kan deze op onze testserver uitgebreid bekeken en gecontroleerd worden.

Pas als je helemaal tevreden bent, geef je ons het startsein en wordt de site online gezet op je eigen domeinnaam.

Wil je meer weten over Siteworks en een vrijblijvende afspraak maken?
Vul dan het formulier in en maak direct een afspraak!