Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Plaatsing van een webformulier

Het tabblad plaatsing biedt de mogelijkheid om de plaats van het webfomulier in te stellen. Het webformulier kan op 1 of meerdere pagina's van uw site zichtbaar zijn.

  Nieuw

Indien u op de knop "nieuw" klikt krijgt u een overzicht te zien van uw site. De opbouw van het overzicht is gelijk aan de structuur van uw site. Selecteer de pagina waarop u het webformulier wilt plaatsen en klik op "Bevestigen".

 Verwijderen

Indien u een webformulier wilt verwijderen selecteert u de pagina waar u het webformulier van wilt gaan verwijderen. Klik vervolgens op "Bevestigen". Er wordt gevraagd om de gewenste verwijdering te bevestigen. Indien u kies voor "ja", dan wordt het webformulier van de gekozen locatie verwijderd. Indien u het webformulier van meerdere locaties wilt verwijderen, herhaalt u de bovenstaande handelingen voor elke locatie waarvan u het webformulier wilt verwijderen.

 Tracking code bewerken

Indien u niet weet wat een trackingcode is kunt u dit veld gewoon leeglaten.

Deze functionaliteit heeft te maken met het registreren van gegevens van uw bezoekers ten behoeve van analysedoeleinden. Indien u werkt met google-analytics, kunt u hier de verstrekte trackingcode in kopiëren.