Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Overzicht reacties op webformulier

In Siteworks kunt u in het overzicht webformulieren eenvoudig een overzicht van de via het webformulier ontvangen reacties inzien in de "reactie inbox". U komt in dit overzicht door in Siteworks vanuit het pagina overzicht te kiezen voor "tools" en dan "webformulieren". U krijgt nu een overzicht van de webformulieren in uw Siteworks account te zien. Selecteer het webfomulier waarvan u de reacties wilt zien.

Bij het instellen van het webformulier bepaalt u zelf welke gegevens u wilt zien in het overzicht.

U vinkt hiervoor bij het aanmaken van het webfomulier het vakje "show" aan van de velden die u in het overzicht wilt zien. Standaard wordt alleen een volgnummer (Id) en de datum/tijdstip van ontvangst van de reactie getoond.

Velden die handig kunnen zijn om in het overzicht tonen zijn:

  • datum
  • naam
  • email
  • onderwerp
  • evt. plaats of andere contactgegevens

U kunt de "reactie inbox" sorteren op elk gewenste kolom (veld). Door op de kolomnaam (bijv. "date") te klikken wordt er een ordening op datum gemaakt. Wijst het driehoekje naar beneden dan wordt er aflopend gesorteerd (bij datum betekent dit dat de nieuwste reactie bovenaan staat). Wijst het driehoekje naar boven, dan wordt er oplopend gesorteerd.

De kolommen zijn naar wens breder of smaller te maken door met de linkermuisknop het streepje tussen de kolommen aan te klikken en te verslepen.