Wachtwoord onthouden

Indien u wachtwoord onthouden aanvinkt, hoeft u de volgende keer als u gebruik wilt maken van Siteworks uw wachtwoord niet opnieuw in te voeren. Er zullen dan bij het inloggen **** staan op de plaats van het wachtwoord en u hoeft alleen nog maar op 'Bevestigen' te klikken.

Let op: Het is in verband met de veiligheid van uw gegevens verstandig om dit vakje niet aan te vinken op een pc die door meerdere mensen gebruikt kan worden.