Opstarten en inloggen

Elke volgende keer dat u gebruik maakt van het programma dient u ter beveiliging in te loggen. Siteworks onthoudt de aangemaakte Accounts en Inlognamen. Deze hoeft u dus niet weer in te voeren.

Voer indien nodig het wachtwoord in. Dit is niet nodig indien u heeft gekozen voor de optie 'Wachtwoord onthouden'. Klik op 'Bevestigen' om het programma op te starten.