Eerste keer inloggen

Van uw leverancier heeft u een brief ontvangen met de login gegevens die nodig zijn voor de eerste keer inloggen.

• Klik op 'Nieuw'om een nieuwe account aan te maken.
  • Voer bij 'Account' de aangeleverde accountnaam in dit is over het algemeen de domeinnaam van uw website.
  • Voer bij 'Inlognaam' de naam in van de gebruiker. U kunt deze naam zelf bepalen (bijv. uw naam, secretariaat, it-medewerker of hoofdgebruiker )
  • Voer bij 'Wachtwoord' het wachtwoord in dat u aangeleverd heeft gekregen. U kunt later uw wachtwoord aanpassen naar een zelfgekozen wachtwoord.

Klik hier voor de Siteworks inloggen video.