Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Artikelen invoeren

In het ontwerp van uw website is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van uw artikelen. De beschikbare velden zijn bij het invoerscherm van een artikel daarom verschillend per ontwerp.

Tabblad Algemeen

Standaard echter heeft elk artikel ook weer het tabblad "Algemeen". Dit tabblad dient verplicht gevuld te worden om het artikel op te kunnen slaan. Het verdient de aanbeveling om bij het veld "Weergave naam in menu" een naam te kiezen die het artikel zo duidelijk mogelijk beschrijft.

Tabblad Kenmerken

Op het tabblad Kenmerken kunt u de specifieke kenmerken van uw artikel invoeren. Dit betreft in elk geval de volgende velden:

  • Omschrijving
  • Artikelcode
  • Afbeelding

Tabblad Prijzen

Het tabblad "Prijzen" geeft de mogelijkheid om de prijzen voor dit artikel in te stellen.
Indien u gebruik maakt van staffels of zelfs van prijsgroepen (in combinatie met klantbeheer), dan kunt u hier de verschillende prijzen voor het artikel instellen. Indien u geen prijs bij het artikel wilt weergeven voor een bepaalde groep, vink dan het vakje "aan" uit. Uw webwinkel toont nu wel het betreffende artikel, maar laat geen prijs zien (en het artikel is ook niet meer te bestellen).

Tabblad Koppelingen

Het tabblad "Koppelingen"

Tabblad Headers 

De tabladen "Headers" is identiek aan het tabblad bij andere pagina's

Tabblad Tracking

De tabladen "Tracking" is identiek aan het tabblad bij andere pagina's