Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Tabblad Headers

In Siteworks heeft iedere webpagina, module en module object in het eigenschappen venster, een Headers tabblad. Dit is één van de belangrijkste tabbladen binnen het CMS Siteworks.

In de headers kan je per webpagina de Titel, Omschrijving en Keywords anders instellen, wanneer u deze velden niet handmatig vult dan doet Siteworks dit automatisch voor u.

Geautomatiseerde Titel, Omschrijving en Keywords voor de webpagina

Indien u de naam van de pagina en de inhoud van de pagina weloverwogen heeft gekozen hoeft u hier verder niets te doen om de pagina nog verder te optimaliseren. U kunt echter de automatische instellingen wel wijzigen en daarom vindt u hieronder toch de uitleg van de verschillende velden van dit tabblad.

Titel van de pagina

Op basis van de "Weergave naam in menu" bouwt Siteworks voor u een titel zodat u altijd een inhoud gerelateerde titel heeft. Dit is 1 van de standaard zoekmachine vriendelijke eigenschappen van het Siteworks content management systeem waar u zelf niet eens bij stil hoeft te staan. Indien uw "Weergave naam in menu" duidelijk en passend is, zal de pagina titel dit ook zijn. Indien u het vakje "Titel" aanvinkt kunt u de automatisch ingestelde titel alsnog wijzigen.

switch

Omschrijving

Siteworks neemt de eerste 255 karakters van de inhoud van de pagina en plaatst deze in de "Omschrijving" (description) van de pagina. Ook hier kunt u desgewenst wijzigingen in aanbrengen door het vakje voor "Omschrijving" aan te vinken.

switch

Keywords

Alle woorden van de inhoud met meer dan 2 letters worden automatisch in de keywords geplaatst. Gescheiden door komma's. Door het aanvinken van het vakje voor "Keywords" kunt u eventueel nog handmatig wijzigingen aanbrengen in de automatisch geselecteerde keywords.

switch