Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Pagina verwijderen

Indien u een bepaalde pagina niet langer wilt tonen aan de bezoekers van uw website heeft u twee opties:

  • Pagina instellen als niet zichtbaar
  • Pagina instellen als niet actief
  • Pagina definitief verwijderen

Pagina instellen als niet zichtbaar

De pagina is niet langer zichtbaar in het menu. Links die naar de pagina verwijzen blijven echter actief en bezoekers van uw site kunnen via de link de pagina alsnog bezoeken.

Pagina instellen als niet actief

De pagina is in Siteworks nog wel zichtbaar, maar niet beschikbaar binnen de site. Dit betekent dat als er nog links zijn naar inactieve pagina de bezoeker daar niet terecht kan. In plaats daarvan wordt de bezoeker terug geleid naar de homepagina. Eventueel kan de bezoeker met de "Terug" knop weer terug gaan naar de pagina waar hij/zij de link heeft gevolgd.

Pagina definitief verwijderen

Indien uw pagina definitief kan worden verwijderd uit de structuur van van uw website, doorloop dan de volgende stappen:

  • Ga naar het overzicht van de structuur van uw site
  • Klik de pagina aan die u wilt verwijderen
  • Klik op "Bevestigen"

De pagina is nu definitief verwijderd van uw website en ook niet langer zichtbaar in het overzicht van uw website in Siteworks

Let op u kunt alleen pagina's verwijderen die niet aan een andere pagina zijn gekoppeld (ofwel er zitten nog subpagina's aan gekoppeld, of er is een link naar de pagina die u wilt verwijderen). In dat geval is de verwijderknop inactief.