Siteworks actueel

Kijk hoe anderen gebruik maken van Siteworks Web Content Management Systeem

Technosoft lanceert nieuwe website

Technosoft, de software ontwikkelaar uit Deventer, heeft een nieuwe, Europabrede website gelanceerd.

De rekensoftware die Technosoft al sinds 1977 in de markt zet, werkt nu ook met de Eurocode library, een standaard voor de toekomst.

Engelse markt

Met de ondersteuning van Eurocode, wordt ook de Britse standaard gehaald, waarmee de Engelse markt voor Technosoft een verwachtingsvol marktgebied wordt. Lees meer op technosoft.eu

Online mogelijkheden

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website, waarvan het ontwerp door Hendriks & Markvoort is gedaan, heeft Hardworks de gewenste mogelijkheden onder de loep genomen en in Siteworks CMS geïmplementeerd.

Zo is het mogelijk om via de website de CodeForm en CodeProof software te kopen of een testlicentie af te nemen. Qua betalingsmogelijkheden zijn diverse internationale opties als: iDEAL, Creditcard, FasterPay en PayPal ingezet.

Portal

Voor geregistreerde gebruikers is er een gebruikersportal met uitgebreide gegevens en support over de producten.

De inlogprocedure is compleet te beheren in Siteworks CMS met profielen, gebruikers en geautomatiseerde berichten met inloggegevens en vergeten wachtwoorden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over website met meerdere domeinen, internationale webshops en inlogmogelijkheden voor webgebruikers? Neem dan vrijblijvend contact op!

26-11-2010
terug