Siteworks actueel

Kijk hoe anderen gebruik maken van Siteworks Web Content Management Systeem

Hardworks ontwikkelt iPhone app voor Jongbloed

Voor Jongbloed fiscaal juristen ontwikkelde Hardworks een iPhone®/iPad® App met tips voor de belastingaangifte van 2010.

De inhoud van de App kan door Jongbloed zelf onderhouden worden. De informatie haalt de App uit Siteworks CMS.

Bij online gebruik kan de iPhone/iPad App met de update functie geladen worden met actuele informatie uit het CMS. Wanneer er geen netwerk beschikbaar is, gebruikt de App de opgeslagen informatie uit het geheugen.

Aangiftetips

De App is onderverdeeld in verschillende rubrieken en biedt zo een helder overzicht van de aandachtspunten voor de belastingaangifte, die individueel verschillend zijn. Ook specifieke zaken als kinderen, pensioen of het kopen van een huis komen in de App aan bod.

Ontwikkeld door Hardworks

De complete technische en visuele ontwikkeling van de  iPhone/iPad App is uitgevoerd door Hardworks, die hiervoor het ontwikkelplatform van Apple heeft gebruikt.

Hardworks biedt innovatieve ondernemers hiermee de mogelijkheid om, naast hun website, specifieke informatie en mogelijkheden op een mobiel apparaat aan te bieden bij hun doelgroep.

Meer weten?

Meer informatie over deze app is te vinden in de iTunes App Store. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Hardworks voor meer informatie.

Wilt u ook zo'n iPhone App?
Kijk dan op de iPhone pagina op de Hardworks website.
Apple, the Apple logo, iPhone, iPod touch, and iTunes are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iPad is a trademark of Apple Inc. App Store is a service mark of Apple Inc. Content purchased from the iTunes Store is for personal lawful use only.Don’t steal music.
08-12-2010
terug

Wilt u een eigen App?