Siteworks actueel

Kijk hoe anderen gebruik maken van Siteworks Web Content Management Systeem

Webshop gemakkelijk in te richten en te onderhouden

Ook in de ”Kamerkrant” november 2008 van de KVK wordt beschreven dat uit onderzoek is gebleken dat veel mensen bang zijn dat een webshop lastig te onderhouden is. Men vreest veel tijd kwijt te zijn aan het inrichten en up to date houden van een webshop. Bovendien maken veel ondernemers zich zorgen over de vindbaarheid in zoekmachines.

Met het Siteworks content management systeem slaat u 3 vliegen in 1 klap: u kunt snel beschikken over een webshop, die ook nog gemakkelijk te onderhouden is en bovendien technisch reeds is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Laat u daarom nu vrijblijvend informeren over de mogelijkheid om Siteworks in te zetten voor uw webshop.

Een (nieuw) ontwerp kan worden ontwikkeld bij 1 van onze partners. Zij zorgen er voor dat de webshop qua vormgeving geheel is afgestemd op de mogelijkheden van Siteworks.

Inhoudelijk kunt u vervolgens zelf nog veel doen om de webshop verder te optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden. Het schrijven van duidelijke teksten en het plaatsen van betaalde links in google is iets wat u zelf kunt doen.

De basismodule van Siteworks beschikt bovendien over een standaard contactformulier en de mogelijkheid van een FAQ, zodat u eenvoudig in staat gesteld wordt de bezoeker van uw webshop een goede bereikbaarheid en service te verschaffen.

04-11-2008
terug