Siteworks actueel

Kijk hoe anderen gebruik maken van Siteworks Web Content Management Systeem

Jongbloed Fiscaal Juristen in het nieuw

Nadat afgelopen zomer de huisvesting van Jongbloed Fiscaal Juristen grondig is gerenoveerd, is nu ook de website vernieuwd. Als tevreden gebruiker van HTMLcms, is nu de overstap naar Siteworks voor Jongbloed een feit.

Met Siteworks wordt de website niet alleen nóg beter gevonden door zoekmachines, maar kan dankzij de Module Versiebeheer en Revisie ook goed worden ingesprongen op de actualiteit. Met veranderende regelgeving is het van belang dat de juristen altijd de juiste en actuele informatie op hun site weergeven. 

Met de Module Versiebeheer en Revisie kunnen medewerkers (de editors) teksten voorbereiden voor publicatie en kan de publisher de teksten controleren en publiceren zodra de tekst correct en actueel is.

Jongbloed Fiscaal Juristen een bron van informatie voor zowel ondernemers als particulieren en brengt u op de hoogte van het actuele fiscale nieuws van Nederland en Europa.

De site beschikt bovendien over een intranet, waardoor bepaalde informatie alleen voor ingelogde gebruikers toegankelijk is.

Bent u ook toe aan een vernieuwde website?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons zoekmachine vriendelijke CMS Siteworks

11-11-2008
terug