Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

U bevindt zich hier : HelpHandleidingEditorHyperlink

Hyperlink

Hyperlink functionaliteit Dit icoontje wordt in de (mini-)editor van Siteworks gebruikt om links aan te maken en/of te verwijderen uit uw website.

Een (hyper-) link is een link (verbinding, koppeling) naar een andere website, interne pagina, afbeelding, download, anker of een email adres. Allemaal worden ze ondersteund door Siteworks.

De snelkoppelingen naar de interne pagina's, afbeeldingen en bestanden worden door het systeem in de gaten gehouden, waardoor zogenaamde broken links (=links/snelkoppelingen die niet meer werken) tot het verleden behoren. Als het doel van de link (pagina, afbeelding of bestand) wordt verplaatst, dan wijzigt de verwijzing mee.

Klik op 1 van de onderstaande opties voor een stapsgewijze uitleg:

Het hyperlink invoegen venster is opgedeeld in 4 onderdelen:

locatie/doel waarnaar de link verwijst, wijze waarop de link en het gelinkte onderdeel wordt weergegeven, link naar een mailadres, link verwijderen

Anker

Een anker is een link binnen dezelfde pagina. In een pagina kunnen anker punten worden gemaakt. Wanneer een anker link wordt gebruikt dan springt de pagina naar het bepaalde anker punt in de pagina.

In de selectie worden alle ankers van de pagina die op dat moment bewerkt wordt geladen.