Siteworks CMS neemt je de techniek uit handen

Als gebruiker kun je gewoon doen met je website waarvoor deze is: diensten of producten online aanbieden!

Versiebeheer en revisie

Editor & publisher

Het schrijven van teksten (editor) en het publiceren van teksten (publisher) kunt u om verschillende redenen liever gescheiden willen houden. Met de workflow control module van Siteworks bent u in staat om gemakkelijk overzicht te houden van de status van de verschillende pagina's van uw website.

Door medewerkers bepaalde rollen te geven en de daarmee samenhangende rechten kunt u zelf bepalen welke medewerkers pagina's mogen publiceren en welke slechts mogen werken aan het concept.

Om te kunnen werken met deze module dienen eerst de rechten en privileges te worden ingesteld in de module Beveiliging. Deze functionaliteit is opgenomen in de basismodule van Siteworks.

U kunt instellen wie het recht heeft om pagina's aan te maken, om pagina's te bewerken en wie deze daadwerkelijk mag publiceren (op het internet zetten). Een combinatie van rechten is ook mogelijk. Dit geldt niet alleen voor nieuw aan te maken en te publiceren pagina's, maar ook voor bestaande pagina's die opnieuw bewerkt worden (revisie).

U kunt deze functionaliteit ook eenvoudig gebruiken als een vorm "back-up": het is een manier om oudere versies te kunnen bewaren zodat het terugzetten van een eerdere versie tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat belangrijke teksten van uw website niet door 1 foutje geheel verloren gaan.