Siteworks CMS neemt je de techniek uit handen

Als gebruiker kun je gewoon doen met je website waarvoor deze is: diensten of producten online aanbieden!

U bevindt zich hier : Functie overzichtNieuwsberichten

Nieuwsberichten Module

Met de nieuwsmodule wordt het plaatsen van nieuwsartikelen op de website eenvoudig mogelijk gemaakt. Het is bewezen dat een website waarop regelmatig relevante actuele informatie wordt getoond vaker bezocht wordt en dat bezoekers er ook vaker terugkomen.

In het Siteworks Content Management Systeem kunnen eenvoudig verschillende kenmerken van een nieuwsartikelen pagina worden bewerkt. Zo kunt u bijvoorbeeld de begin- en einddatum van een bericht instellen. Indien dan de einddatum van het nieuwsbericht is verstreken, dan wordt het nieuwsbericht automatisch gearchiveerd. Bezoekers kunnen de oudere berichten terugvinden in het nieuwsarchief.

Omgekeerd kunt u ook een begindatum voor een bericht instellen zodat u niet kunt vergeten wanneer een bepaald bericht op de site getoond dient te worden. Tot de begindatum is het nieuwsbericht niet zichtbaar en op de aangegeven datum wordt het bericht automatisch getoond op uw website.

Kijk hier voor een voorbeeld van nieuwsberichten

In Siteworks is het alleen mogelijk om nieuwsartikelen aan te maken onder een nieuwspagina. De nieuwsberichten module maakt deel uit van basismodule van Siteworks.