Firefox download

Na op de link te hebben geklikt verschijnt het "Siteworks.exe openen" venster.

1. Klik op het bestand opslaan knop.
    bestand opslaan venster
  2. Wanneer de download is klaar is verschijnt er een melding in uw taakbalk. Klik op de melding om het Firefox download manager op ste starten.
    Download compleet
  3. Hier staat het programma "Siteworks.exe" klaar om geïnstalleerd te worden. Klik op "Openen" rechts van het programma om de installatie te beginnen.
    Firefox download manager