Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Firefox download

Na op de link te hebben geklikt verschijnt het "Siteworks.exe openen" venster.

1. Klik op het bestand opslaan knop.
    bestand opslaan venster
  2. Wanneer de download is klaar is verschijnt er een melding in uw taakbalk. Klik op de melding om het Firefox download manager op ste starten.
    Download compleet
  3. Hier staat het programma "Siteworks.exe" klaar om geïnstalleerd te worden. Klik op "Openen" rechts van het programma om de installatie te beginnen.
    Firefox download manager