Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

De-installatie

Indien u Siteworks wilt verwijderen van uw computer kunt u gebruik maken van de Siteworks deïnstallatie wizard.

Dit doet u als volgt:

1. Ga naar het Startmenu
  2. Kies 'Alle Programma's'
  3. Zoek de map 'Siteworks' en klik deze aan
  4. Klik op 'Siteworks verwijderen'

Het deïnstallatie programma van Siteworks start nu op en zal u verder door het deïnstallatie proces loodsen:

1. Verificatie van het deïnstalleren
    Om alle bestanden volledig te verwijderen (ook de snelkoppelingen worden dan verwijderd) dient de geboden optie aangevinkt te zijn, Klik op volgende om verder te gaan met de deïnstallatie
  2. Bevestiging van het deïnstalleren
    Zodra alle programma onderdelen zijn verwijderd ziet u op het scherm dat de deïnstallatie is voltooid en kunt u het programma afsluiten door op de knop 'afronden'  te klikken.

Mocht u het deïnstallatie programma hebben opgestart, maar toch besluiten om niet verder te gaan, dan kunt u in het eerste scherm nog stoppen door het scherm te sluiten.

Klik hiervoor op het kruisje  rechts bovenin het venster van de deïnstallatie wizard.