Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

De WYSIWYG Editor

De tekstuele inhoud van een pagina kan worden veranderd met een WYSIWYG Editor. WYSIWYG betekent "What You See Is What You Get". De editor wordt zo genoemd omdat gebruikers niet met HTML hoeven te programmeren om hun pagina van de juiste opmaak te voorzien.

Alle functionaliteiten met betrekking tot het opmaken van de inhoud zijn onderverdeeld onder verschillende knoppen. Zo is er voor alle functionaliteit een eigen knop beschikbaar.

Kijk hier voor de online handleiding van de editor.