De WYSIWYG Editor

De tekstuele inhoud van een pagina kan worden veranderd met een WYSIWYG Editor. WYSIWYG betekent "What You See Is What You Get". De editor wordt zo genoemd omdat gebruikers niet met HTML hoeven te programmeren om hun pagina van de juiste opmaak te voorzien.

Alle functionaliteiten met betrekking tot het opmaken van de inhoud zijn onderverdeeld onder verschillende knoppen. Zo is er voor alle functionaliteit een eigen knop beschikbaar.

Kijk hier voor de online handleiding van de editor.