Installatie Siteworks

Na het downloaden van de Siteworks installer.exe kan deze worden uitgevoerd.

Indien u de installer heeft opgeslagen gaat u naar de plaats waar u deze heeft opgeslagen (meestal is dit het bureaublad). Open vervolgens met een dubbele muisklik het programma 'Siteworks installer.exe'. Indien u heeft gekozen voor 'Uitvoeren' zal de Siteworks installer automatisch starten.

Deze 5 stappen worden achtereenvolgens doorlopen:

1. Taalselectie
    Kies de gewenste taal voor het gebruik van Siteworks
  2. Inleiding van de installatie
    Klik op 'Volgende', er wordt nogmaals aangegeven dat u de aanwijzingen op het scherm kunt volgen en dat u de standaard instellingen kunt gebruiken
  3. Installatiemap selecteren
    Selecteer een map waar u Siteworks in wilt opslaan. Eventueel kunt u de knop "Bladeren" gebruiken om een andere locatie te selecteren.
  4. Installatie voortgang
    De Siteworks installer wordt gestart en de meest actuele versie van Siteworks wordt op uw computer geïnstalleerd.
  5. Afronden van de installatie
    Indien u meteen van Siteworks gebruik wilt maken laat u het vakje 'Start Siteworks' aangevinkt. Klik op de knop 'afronden'.

U bent nu gereed om gebruik te gaan maken van Siteworks.