Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Installatie Siteworks

Na het downloaden van de Siteworks installer.exe kan deze worden uitgevoerd.

Indien u de installer heeft opgeslagen gaat u naar de plaats waar u deze heeft opgeslagen (meestal is dit het bureaublad). Open vervolgens met een dubbele muisklik het programma 'Siteworks installer.exe'. Indien u heeft gekozen voor 'Uitvoeren' zal de Siteworks installer automatisch starten.

Deze 5 stappen worden achtereenvolgens doorlopen:

1. Taalselectie
    Kies de gewenste taal voor het gebruik van Siteworks
  2. Inleiding van de installatie
    Klik op 'Volgende', er wordt nogmaals aangegeven dat u de aanwijzingen op het scherm kunt volgen en dat u de standaard instellingen kunt gebruiken
  3. Installatiemap selecteren
    Selecteer een map waar u Siteworks in wilt opslaan. Eventueel kunt u de knop "Bladeren" gebruiken om een andere locatie te selecteren.
  4. Installatie voortgang
    De Siteworks installer wordt gestart en de meest actuele versie van Siteworks wordt op uw computer geïnstalleerd.
  5. Afronden van de installatie
    Indien u meteen van Siteworks gebruik wilt maken laat u het vakje 'Start Siteworks' aangevinkt. Klik op de knop 'afronden'.

U bent nu gereed om gebruik te gaan maken van Siteworks.