Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

U bevindt zich hier : HelpUitleg over SiteworksInstallatie

Installatie

Om Siteworks te kunnen gebruiken, dient deze eerst geïnstalleerd te worden. Dit is een grotendeels geautomatiseerd proces.

Let op: u kunt alleen gebruik maken van het programma indien u een overeenkomst heeft afgesloten. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende demonstratie.

Indien u gebruik maakt van Siteworks kunt u er voor kiezen het programma op meerdere computers installeren. Herhaal hiervoor de stappen van het installatieproces.

Klik hier voor de Siteworks installatie video.