Hoe kan ik zien dat Siteworks is vastgelopen?

We gaan eerst controleren of Siteworks daadwerkelijk is vastgelopen. U kunt dit controleren in het taakbeheer van Microsoft Windows.

Het taakbeheer kunt u oproepen door met de rechter muisknop op de windows menubalk te klikken. Vervolgens verschijnt er een menu waarin de optie "taakbeheer" staat. Door op de optie te klikken opent zich het Taakbeheer.

In de taakbeheer is zichtbaar welke programma's er op de computer op dat moment draaien. Hier vindt u onder Taak 'Siteworks' .Links naast de taak staat de Status van het programma.

Status : Geactiveerd

Wanneer bij de status van het programma 'geactiveerd' is weergegeven, dan is Siteworks niet vastgelopen. het programma is in dat geval druk bezig iets te verwerken.

Status : Reageert niet

Wanneer er bij de status 'reageert niet' staat, dan is Siteworks vastgelopen.  U kunt het programma dan beëindigen door 'Siteworks' te selecteren en de knop 'Taak beëindigen' te drukken.