Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Hoe kan ik zien dat Siteworks is vastgelopen?

We gaan eerst controleren of Siteworks daadwerkelijk is vastgelopen. U kunt dit controleren in het taakbeheer van Microsoft Windows.

Het taakbeheer kunt u oproepen door met de rechter muisknop op de windows menubalk te klikken. Vervolgens verschijnt er een menu waarin de optie "taakbeheer" staat. Door op de optie te klikken opent zich het Taakbeheer.

In de taakbeheer is zichtbaar welke programma's er op de computer op dat moment draaien. Hier vindt u onder Taak 'Siteworks' .Links naast de taak staat de Status van het programma.

Status : Geactiveerd

Wanneer bij de status van het programma 'geactiveerd' is weergegeven, dan is Siteworks niet vastgelopen. het programma is in dat geval druk bezig iets te verwerken.

Status : Reageert niet

Wanneer er bij de status 'reageert niet' staat, dan is Siteworks vastgelopen.  U kunt het programma dan beëindigen door 'Siteworks' te selecteren en de knop 'Taak beëindigen' te drukken.