Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Wachtwoord onthouden

Indien u wachtwoord onthouden aanvinkt, hoeft u de volgende keer als u gebruik wilt maken van Siteworks uw wachtwoord niet opnieuw in te voeren. Er zullen dan bij het inloggen **** staan op de plaats van het wachtwoord en u hoeft alleen nog maar op 'Bevestigen' te klikken.

Let op: Het is in verband met de veiligheid van uw gegevens verstandig om dit vakje niet aan te vinken op een pc die door meerdere mensen gebruikt kan worden.