Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies Gebruik van sessie cookies Tracking cookies van onszelf Tracking cookies van onze adverteerders Google Analytics Social Media interactie Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Meer informatie over cookies?
www.siteworks.nl vraagt u éénmalig om het gebruik van cookies toe te staan. Meer informatie

Siteworks maakt website beheer eenvoudig

Met Siteworks CMS kunt u eenvoudig uw eigen website, webshop of e-mailcampagnes beheren.

Eerste keer inloggen

Van uw leverancier heeft u een brief ontvangen met de login gegevens die nodig zijn voor de eerste keer inloggen.

• Klik op 'Nieuw'om een nieuwe account aan te maken.
  • Voer bij 'Account' de aangeleverde accountnaam in dit is over het algemeen de domeinnaam van uw website.
  • Voer bij 'Inlognaam' de naam in van de gebruiker. U kunt deze naam zelf bepalen (bijv. uw naam, secretariaat, it-medewerker of hoofdgebruiker )
  • Voer bij 'Wachtwoord' het wachtwoord in dat u aangeleverd heeft gekregen. U kunt later uw wachtwoord aanpassen naar een zelfgekozen wachtwoord.

Klik hier voor de Siteworks inloggen video.